• ZUNDAPP BEURS WIJCHEN

Central Classics 2024

Op 14 en 15 december wordt weer de jaarlijkse onderdelen beurs voor oldtimer motor, fiets en bromfiets georganiseerd in de Expo in Houten.
De Zündapp Veteranen Club is ook dit jaar weer aanwezig met een clubstand. Op dit moment weten we nog niet of we op de vertrouwde plek kunnen staan, maar dat laten we je zo snel mogelijk weten.
Leuk als je even aankomt, gewoon voor de gezelligheid of voor vragen over brandstof, Zündapps, de RDW en noem maar op.

Een week voor Kerst.
De 10.000 m2 van Expo Houten worden weer gevuld met een mix van standhouders uit binnen- en buitenland en de meest uiteen lopende zaken op motor- en bromfietsgebied vanaf bouwjaar 1980 en ouder. Hoofdzaak zijn natuurlijk de klassieke tweewielers zelf, motoren en bromfietsen en de onderdelen. Je vindt er ook documentatie, kleding, helmen, gereedschap, enz., maar dat blijft in verhouding en liefst gespecialiseerd zodat er zeker een variërend aanbod is.

Gratis parkeren.
Iedere hal heeft een terras om van een drankje en een hapje te kunnen genieten. Parkeren is gratis. Vier kilometer van Utrecht en gemakkelijk bereikbaar langs de A27.
Een prima mogelijkheid om op rijdbare afstand vanuit het hele land klassieke motoren en bromfietsen te zien, onderdelen te zoeken én andere liefhebbers te ontmoeten.

central classics zundapp veteranen club 2024

Organisatie website staat hier: https://www.centralclassics.nl/